Navijači koji su pratili Watford na gostovanjima od kluba dobili ekskluzivan poklon

"Provjerite poštu..."

Navijači koji su pratili Watford na gostovanjima od kluba dobili ekskluzivan poklon

Stadioni širom engleske su dupke puni na gotovo svakoj utakmici Premier lige, ipak gostujuće utakmice nekada predstavljaju pravu avanturu za navijače koji žele svoj klub bodriti i na strani, a osim dugotrajnih putovanja nerijetko iziskuju i značajan finansijski trošak.

Da cijeni sve svoje navijače koji su se potrudili bodriti klub i na gostovanjima pokazao je Watford. Naime, ovaj klub je odlučio nagraditi navijače koji su bili prisutni na svih 19 prošlosezonskih gostujućih utakmica.

Iz Watforda su danas na zvaničnom Twitteru poručili svim vjernim navijačima da provjere poštu, a uskoro su i navijači na društvene mreže počeli postavljati fotografije poklona koji su stigli od kluba.

Naime, ekskluzivno za najvjernije navijače Watford je uz pismo zahvale poslao i najnoviji gostujući dres ekipe, prije nego što je isti pušten u slobodnu prodaju. Dok je domaći dres predstavljen i pušten u prodaju "na normalan način", gostujući su prije svih ostalih dobili samo najvjerniji simpatizeri.

Zanimljivo da je pismo zahvale koje je stiglo uz dres na adrese navijača stiglo od kapitena Watforda iskusnog Troyja Deeneyja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Znam da neki od vas koji su dobili ovaj poklon i nisu tipovi koji nose dresove, ali nađite ovom dresu dobar dom među prijateljima i porodicom i podsjetite ih da smo mi u klubu ponosni što ste ga upravo vi dobili... Podržavati najveće klubove u Engleskoj nije lagano. Ne morate dolaziti na utakmice, možete gledati sve na TV i reći da ste navijač. Ali nama je drugačije kada ste tu i želimo da znate da nam to puno znači... Vidimo se uskoro. Nije ostalo dugo do početka sezone", pisalo je u poruci kapitena Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi