Navijači kraljevskog kluba tražili odlazak Florentina Pereza

Nezadovoljni igrama Real Madrida ove sezone

Navijači kraljevskog kluba tražili odlazak Florentina Pereza

Endin Čaušević

Ekipa Real Madrida danas je poražena na Santiago Bernabeu protiv Atletico Madrida (0:1) u derbiju 26. kola španske Primere.

Kraljevski klub danas je odigrao lošu utakmicu protiv gradskog rivala, a jedini gol na utakmici postigao je Griezmann u 53. minuti utakmice. Navijači Reala bili su bijesni na igru svoje ekipe u današnjoj utakmici, a na kraju su tražili i ostavku predsjednika Florentina Pereza.

Kada je sudija označio kraj utakmice navijači kraljevskog kluba skandirali su Perezu da podnese ostavku na mjesto predsjednika kluba, jer ove sezone njihova ekipa igra daleko ispod očekivanja.

Potražite više informacija na temu La Liga:


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi