Navijači Lazija se pitaju: "A gdje je Lulić?"

Reakcije na tim decenije

Navijači Lazija se pitaju: "A gdje je Lulić?"

Lazio je na svom Twitter profilu objavio najbolji tim protekle decenije.

U idealnih 11 italijanskog tima našli su se, između ostalog, Immobile, Lichtsteiner, Acerbi, Leiva..., ali ne i naš Senad Lulić čije je izostavljanje izazvalo puno reakcija na društvenim mrežama.

Pojedini navijači Lazija smatraju da je izostavljanje Lulića potpuno nepravedno, pogotovo imajući u vidu da se radi o kapitenu kluba i igraču koji je svojim golovima donio trofeje Kupa i Superkupa Italije, a komentari koji se mogu vidjeti na Twitteru su brojni.

"Očito kako u Laziju više poštuju one koji su izdali klub"; "Lulić je morao biti ispred Andersona koji je Lazio napustio zbog West Hama ili Candreve koji je otišao u Inter...", samo su neki od komentara.

Lulić inače Lazijev dres nosi od 2013. godine kada je stigao iz Young Boysa, a tekuća sezona za njega je ujedno i posljednja u Rimu. Navodno je bh. fudbaler još ranije prelomio da se vrati u Švicarsku gdje se skoro preselila i njegova porodica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

⭐️ #SSLazio Team of the Decade ⭐️ . #CMonEagles 🦅

A post shared by S.S. Lazio (@official_sslazio) on

Top Komentari

edo111
Ovo je stvarno nevjerovatno,koji debili,da nema lulica u klubu decenije
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi