Navijači Liverpoola su dočekali svojih pet minuta za osvetu

Ismijavaju De Geu na Twitteru

Navijači Liverpoola su dočekali svojih pet minuta za osvetu

E. Čaušević

Španija i Portugal sinoć su odigrali 3:3 u nevjerovatnoj utakmici u okviru grupne faze Svjetskog prvenstva.

Utakmicu je, između ostalog, obilježila nevjerovatna greška golmana Crvene furije Davida De Gee kada je Cristiano Ronaldo pogodio za 2:1. Grešku golmana Manchester Uniteda jedva su dočekali navijači Liverpoola koji su krenuli po osvetu.

Naime, prije nekoliko sedmica u ismijavanju Lorisa Kariusa nakon finala Lige prvaka najglasniji su bili iz tabora Uniteda, no sada su oni bili na udaru. Navijači Liverpoola su dočekali svojih pet minuta kako bi uzvratili, a ismijavanje De Gee bilo je zaista brutalno.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi