Navijači Malmea sa riječi prešli na djela: Daska za WC šolju završila na statui Ibrahimovića
Potez Ibrahimovića se nije svidio navijačima Malmea

Jasno poručili šta misle o njegovom potezu

Navijači Malmea sa riječi prešli na djela: Daska za WC šolju završila na statui Ibrahimovića

S. Pašalić

Zlatan Ibrahimović je odlučio da ulaže svoj novac u švedski klub Hammarby.

Sada već bivši napadač LA Galaxyja je kupio četvrtinu dionica ovog kluba od kojeg želi napraviti najbolji klub u Skandinaviji.

"Ovo je sve novo za nas, ali naravno vrlo uzbudljivo. Čini se da je dobro vrijeme, jer imamo jako dobru mladu ekipu i igrat ćemo u Evropi sljedeće godine."

"Nevjerovatno je da imamo osobu s takvom harizmom i strašću prema ovom klubu kao što je Zlatan Ibrahimović", rekao je predsjednik Hammarbyja Richard von Yxkull.

Ipak, nisu svi sa oduševljenjem dočekali potez Ibrahimovića pa su tako navijači Malmea odmah poručili da njegova statua koja je nedavno postavljena za njih više ništa ne znači.

Čini se da su neki od njih odlučili i da konkretno daju do znanja da je to tako pa je tako daska za WC šolju završila na statui Ibrahimovića.

Promo

Top Komentari

Keno
Jaao koji huligani jbt strasno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi