Švedski tim dobio Ibrahimovića, ali ne na način na koji su se nadali
(Foto: EPA)

Odlučio ulagati u Hammarby

Švedski tim dobio Ibrahimovića, ali ne na način na koji su se nadali

Midhat Šljivak

Zlatan Ibrahimović uskoro će saopštiti ime svog novog kluba.

Nakon rastanka sa LA Galaxyjem, 38-godišnji švedski napadač će od prvog dana decembra biti slobodan igrač i vjerovatno ćemo veoma brzo saznati ime njegovog novog kluba.

Ibra je jučer postavio zanimljivu objavu na Instagram. Objavio je video sa fotografijom ekipe Hammarbyja, pa su svi pomislili da je Zlatan odabrao ovaj tim za nastavak karijere.

Međutim, od Ibrahimovićevog potpisa za Hammarby vjerovatno neće biti ništa, ali će ipak sarađivati sa ovim klubom.

On je odlučio kupiti dio ovog kluba. U njegovom vlasništvu je sada četvrtina dionica, a Zlatan je poručio:

"Pomoći ću Hammarbyju da postane najbolji klub u Skandinaviji".

Zlatan je u posao ušao veoma ozbiljno i vjerovatno bismo ga u narednim godinama, po okončanju karijere, mogli gledati u ulozi direktora ili vlasnika tima.

Top Komentari

Adnanos
Haos samo jedno malo sranje. Njegov tim i grad su Malmö. U Malmöu ga smatraju kao sto su argentinci smatrali jednom Maradonu ako cak ne i vise. Kakav on status u gradu Malmö ima to se rijecima nemoze opisat.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi