Lippi skeptičan zbog Ibrahimovića
EPA

Šuška se o povratku u Italiju

Lippi skeptičan zbog Ibrahimovića

Proslavljeni italijanski trener Marcello Lippi sumnjičav je po pitanju povratka Zlatana Ibrahimovića u Seriju A.

Sljedećeg mjeseca Ibrahimoviću ističe ugovor sa LA Galaxyjem i već sedmicama traju špekulacije o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, a kao narednu stanicu mnogi vide Italiju.

Ibrahimovića ponajviše žele Milan i Bologna, a po pitanju eventualnog njegovog povratka u Seriju A očitovao se i 71-godišnji italijanski stručnjak Marcelo Lippi.

"Dugo nisam gledao Ibrahimovića, no mogu garantovati da lige izvan Evrope i nisu toliko kvalitetne", kazao je Lippi u razgovoru za Corriere della Sera, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"S Ibrahimovićem se u vezu dovode samo italijanski klubovi, nisam još vidio da spominju engleske ili španske, sve to me vodi u razmišljanje...", istakao je Lippi koji je ranije vodio Juventus, Napoli, Inter...

Ibrahimović je nedavno napunio 38. godina, ali svejedno o okončanju karijere i dalje ne razmišlja.

Top Komentari

LjutiKrajisnik
Zlatana se moze sve samo ne podcijeniti.
2 0
Mase007
Kako su dosadni s Ibrahimovicem. Frajer koji za sebe smatra da je Bog nije normalan. Njegovo je davnoo proslo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi