Navijači Maribora očitali lekciju igračima

Nakon poraza od Tabora

Navijači Maribora očitali lekciju igračima

E. Škorić

Maribor je jučer na granici s Italijom gostovao u Sežani gdje je poražen s 3:1 od Tabora, što je izazvalo veliki bijes navijača.

Maribor je u pet kola upisao dvije pobjede, dva remija i poraz i definitivno i ove kao i prošle sezone ne izgleda tako uvjerljivo.

Stoga su, jučer nakon utakmice, najvjerniji navijači Maribora, popularne Viole, očitali nogometašima lekciju o tome kako se i na koji način bori za grb na dresu.

"Mi smo Maribor", bila je snažna poruka navijača, koji žele razdrmati nogometaše pred veliki derbi s Olimpijom koji se igra naredne nedjelje.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Članovi Maribora su i bh. reprezentativni golman Kenan Pirić koji ni jučer nije branio, kao i napadač Jasmin Mešanović i on je na terenu proveo 78 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi