Navijači Milana će razumjeti: Emotivna poruka Gallianija

Galliani je tu još malo

Navijači Milana će razumjeti: Emotivna poruka Gallianija

Edmir Škorić

Adriano Galliani će još malo biti dio Milana, a onda se povlači.

Galliani je Milanov operativac dugi niz godina i čovjek koji je zadužen za mnoge uspjehe Rossonera. Nekada je bio navijačima omražen zbog ne baš najidealnijih poteza tijekom prelaznih rokova, no svejedno će ostati zlatnim slovima upisan u historiju slavnog kluba.

Kako se bliži dan kada će Kinezu zasjesti na čelo Milana, tako se odbrojavaju i Gallaianijevi dani na San Siru.

"Milan je san, vječna ljubav i ovo neće biti kraj te ljubavi. Fokusiran sam na moj rad, ostat ću vjeran do kraja procesa (preuzimanja kluba od strane Kineza). Ostat ću i nakon toga Milanov navijač, ljubav neće nestati", rekao je Galliani, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Milan je rođen 6. decembra 1899. godine i on će uvijek postojati. Direktori idu, ali važno je da Milanu ide dobro. Volim se prisjetiti 28 trofeja i 16 drugoplasiranih mjesta. Imamo mnoge trofeje, Milan je ipak veliki klub".

Na pitanje da li će bogati Kinezi vratiti Milan u sami vrh evropskog nogometa, Galliani je odgovorio: "Iskreno se nadam da je tako, ali postoje mnogi veliki klubovi i neće biti lako. Teško je igrati u rangu Barce ili Real Madrida", dodao je.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi