Navijači na ulicama: Zbog Messija Barcelonom odjekuje ime jednog čovjeka

"Odlazi"

Navijači na ulicama: Zbog Messija Barcelonom odjekuje ime jednog čovjeka

E. Škorić

Grupa navijača Barcelone okupila se večeras ispred stadiona Camp Nou s ciljem da se izjasni povodom novonastale situacije u kojoj Lionel Messi namjerava da ode.

Argentinac je navodno poslao u klub fax sa molbom da raskine ugovor i da promijeni sredinu, zbog čega je zavladao haos. Oni najvjerniji navijači odmah su se zaputili pred stadion, a na stadionu, u prostorijama kluba, hitan sastanak čelnika kluba.

Neki su već dali ostavke, drugi isto planiraju da odu ako treba, samo da Messi ostane. Nerješiv je zasad status predsjednika Josepa Marije Bartomeua.

A upravo njega navijači vide kao glavnog krivca, pa su skandirali: "Bartomeu odlazi".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bartomeu je kazao da "ako treba da Messi ostane, ja ću otići". No, buran period je pred nama i u Barceloni se događaju neke stvari na koje se godinama unazad nije naviklo.

[twitter]https://twitter.com/HagridFCB/status/1298346764773347328[/twitter]

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Quartararo20
Nisam mogao spavati jer stalno sam se trzao i razmisljao sta ce Messi odluciti...**** Vas otac vise i Messi.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi