Navijači Napolija se okupili ispred hotela Barcelone i uzvikivali ime Lionela Messija

Osim Maradone niko nije tako dočekan

Navijači Napolija se okupili ispred hotela Barcelone i uzvikivali ime Lionela Messija

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Napolija meč osmine finala Lige prvaka.

Katalonski klub jučer je doputovao u Napulj gdje ih večeras očekuje okršaj na San Paolo. Igrači Barcelone odradili su jedan trening sinoć, a bili su sinoć smješteni u jednom hotelu u centru Napulja.

Navijači Napolija brzo su saznali u kojem hotelu se nalaze igrači katalonskog kluba, te se sinoć ispred istog okupilo nekoliko stotina navijača italijanskog tima.

Mnogi su očekivali da je glavni cilj da ne dopuste igračima Barce da mirno spavaju, ali su prema pisanju italijanskih medija navijači Napolija sve iznenadili.

Kako piše La Gazzetta dello Sport navijači Napolija su u glas uzvikivali ime Lionela Messija prema kojem su pokazali veliko poštovanje. Mediji na Apeninima pišu da nakon Diega Maradone, koji je svetinja u ovom gradu, navijači Napolija nikoga nisu dočekali raširenih ruku kao Messija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

adis_D11
Debili!
2 3
Honduras
debili klasični
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi