Navijači ne vjeruju Asmiru: Valjda se pretvori u Neuera!
Foto: EPA

Pred veliki derbi protiv Manchester Uniteda

Navijači ne vjeruju Asmiru: Valjda se pretvori u Neuera!

Midhat Šljivak

Asmir Begović će od 17 sati po našem vremenu konačno stati na gol Chelseaja u ovoj sezoni.

Prvi nastup u Premiershipu ove sezone bh. čuvar mreže će imati na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda, a na gol će umjesto povrijeđenog Thibauta Courtoisa.

Navijači Plavaca nisu s naročitim oduševljenjem dočekali vijest da je Belgijanac povrijeđen i da će umjesto njega na gol Begović.

Istina, nadaju se da će bh. golman zablistati na Old Traffordu. Ono što ih plaši je činjenica da Begović u sedam utakmica koje je branio ima svega dva meča bez primljenog gola.

Komentari navijača londonskog kluba su različiti. Veliki broj njih daje podršku pred ovosezonski debi u Premier ligi, ali neke je veoma strah što će on na gol.

"Begović nije glavni problem. Više je to činjenica da je malo branio i da nije uigran s odbranom", ističe jedan od navijača Chelseaja, dok drugi dodaje:

"Teško je imati povjerenja u Begovića u velikoj utakmici. Bolje rečeno, teško mu je vjerovati u bilo kojoj utakmici", istakao je ovaj navijač.

Nadaju se navijači Chelseaja da će imati svoj dan.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da će se Begović pretvoriti u Neuera", istakao je navijač tima iz Londona.

Meč Manchester Uniteda i Chelseaja je veoma važan za oba tima. Crveni đavoli se bore za nastup u Ligi prvaka, dok bi Chelsea eventualnom pobjedom bio na korak od titule prvaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi