12

Komentari (12)

Husrefbeg22
Ispravna odluka zbog onih idiota koji po stadionima nose i pale baklje i zbog onih drugih sto sacekuju navijacke autobuse i kamenuju ih. Treba zabraniti dolazak gostujucim navijacima i na svim ostalim utakmicama jer narcisoidni idioti koji dolaze da se izivljavaju na stadione s bakljama na tudi racun ne zasluzuju ni ici ni na jedno gostovanje. Na domacim utakmicama instalirati kamere i svu pocinjenu stetu za vrijem eutakmice sudskim putem zatraziti od onih koji su je i napravili.
posto_tad_nisu_postojali
Šta si navalio na baklje, čitav svijet ih pali
pjanke.sa
Poslije Borceve gostujuce utakmice. Bojkotovat prvenstvo i proglasiti ga neregularnim!!! Hebemo vam vise majku majcinu lopovsku idiotsku!!!!!!!!
user1652626453
Kme kme opet Borac kriv
pjanke.sa
Haj ba ne rise
King_Kenny
...opet se Borcu stima i gura,bravo,samo nastavite.
pacman
Kakva stoka odlučuje, pa ovo nema nigdje
nedoni46
kakve veze ima gdje se igra utakmica, hocete reci da u Zenici (Sarajevo ce tamo biti domacin) nema policije? Ili u Konjicu je ima, u Kaknju nema (Igman)?
karlhajncbrazzzo
Stvarno je fascinantno kako svake godine uspiju poslati u Evropu timove po nacionalnom ključu. Knjiga da se napiše o tome. I povrh svega očekuju uspjeh?!
Comandini
a realno nemas ni uslove za to....u Bosanskom Novom ugostiti Horde i Lesinare.... pa u Gabeli ili gdje vec TM87 i Ultrase. Bilo bi krvi...
CrveniKakanj
Ugostit cemo HZ u Kaknju, bujrum.
NED1987HzSA
Mrš, *ebemo vam žito mahnito, fujj svega mi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.