Navijači od kluba traže da se dovede Kolašinac

Kolašinac u Marseilleu?

Navijači od kluba traže da se dovede Kolašinac

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac želja je mnogih klubova ove sezone.

Kolašinac je pružao dobre partije u dresu Schalkea i zato se počeo povezivati s klubovima poput Rome ili Manchester Cityja.

Footballclubdemarseille.fr, nezvanična stranica Marseillea, piše kako je Kolašinac "igrač koji se mora što prije dovesti". No, da ne bude zabune, nije riječ o zvaničnom stavu francuskog kluba, ali još veće je priznanje za Kolašinca kada zna da na njegovom dovođenju inzistiraju navijači jednog velikog kluba.

"Ako nužno ne asistira, onda je uglavnom pokretač akcija iz kojih Schalke postiže golove. Ponekad je oštar na terenu, ali igra na više pozicija u odbrani, jeftin je (6 miliona eura po transfermarktu) i mlad je. Naš klub mora brzo reagovati, igrač ima do ljeta ugovor i žele ga drugi veliki timovi", navodi se na spomennutoj stranici.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bilo bi zaista zanimljivo vidjeti Kolašinca u dresu Marseillea, a kako sada stvari stoje, on bi vrlo lako na ljeto mogao da napusti Schalke i da okrene novi list u svojoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi