Navijači od kluba traže da se dovede Salihović
EPA

I dalje bez angažmana

Navijači od kluba traže da se dovede Salihović

Navijači Hoffenheima nadaju se kako bi iskusni bosanskohercegovački fudbaler Sejad Saihović ponovo mogao zaigrati za ovaj klub. 

Salihović (32) je igrajući devet godina za Hoffenheim ostavio upečatljiv trag, a danas kada je bez angažmana, mnogi navijači ovog kluba se nadaju da bi mu čelnici mogli ponuditi ugovor i šansu da ponovo zaigra na najvišem nivou. 

Uostalom, Hoffenheim je u potrazi za fudbalerom na poziciji koju igra upravo Salihović, a prepreka manje moglo bi biti to što je bivši Zmaj u dobroj formi, koju održava upravo trenirajući sa timom iz Sinsheima. To je pokazao i na nedavnoj prijateljskoj utakmici u kojoj je postigao četiri pogotka za Hoffenheim. 

Posljednju sezonu Salihović je proveo u Švicarskoj, gdje je igrao za St. Gallen u koji je stigao nakon epizode u kineskom drugoligašu Beijing Rehneu. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U proteklim danima kao jedan od klubova koji ga želi angažovati spominjao se Genclerbirligi iz Turske. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti