Navijači okupirali Grbavicu pred meč FK Željezničar - HŠK Zrinjski

Očekuje se sjajna atmosfera

Navijači okupirali Grbavicu pred meč FK Željezničar - HŠK Zrinjski

Fudbaleri Željezničara i Zrinjskog za nešto manje od pola sata počet će na Grbavici derbi susret 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovaj susret će, kao što se i očekivalo, privući veliki broj gledatelja na stadionu Grbavica koja bi trebala biti vrlo lijepo ispunjena večeras.

Iako je do početka meča ostalo pola sata, tribine se već uveliko pune, a ispred stadiona je mnogo navijača koji će tek ući.

Sve to nam daje za pravo da se nadamo sjajnoj atmosferi, a s tim bi trebala doći i dobra nogometna predstava koja se i očekuje od dva velika bosanskohercegovačka tima.

Meč počinje od 20.00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

afica2007
Nema dvije hiljade po slikama a okupirali fol hahaha
12 0
bistrik87
Kolko spominju posjetu i kurce se, a ono 6 hiljada, samo im je ostalo da pricaju o nekoj posjeti, a prosle sezone nisu imali najvecu posjetu
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi