8

Komentari (8)

Rivaldo
Koji su koji ovdje?
Zenicanin
jesu primitivci
Addict
Daleko od toga da podržavam ovo, ali bolje ovdje nego među običnom rajom, pa da strada neko ni kriv ni dužan. Ali, 20-30 Cigana je ovjde pokazalo muda. Stali na crtu a 4-5 puta ih manje. Oni koji napadaju ne smiju. Ipak za to treba imati petlju.
Emir
Steta nema mrtvih :(
Benjamingst
Srbi se vole, kazu bili ugrozeni od HR, Bosnjaka... zele da zive u jednoj delrzavi samo Srbi da zive... slobodno I u miri, da ih niko ne udara itd itd itd a vidi imaju tu malu Srbiju pa pobise se, KRST NA KRST bravo LUDACI CEKAMO KAD CETE ZARATITI.
vialli
Gospodi podjeliti sikire
GMOkokoshka
Obicno divljacko pleme, nista drugo
Benjamingst
Stoka je to drug, vidjeo si jucer u BL na utakmici Borac vs Sarajevo kako ti isti navijaci uzvikuju UBIJ TURCINA a oni imaju Turske krvi pa Noz Zica... itd A SS ba vise prenosi sta se desava u Srbij na stadionima I van stadiona nego da napisu jedan dobar TEKST OVDJE O ZBIVANJU U BL JUCER...Da prozovu Savez BiH da urade nesto... nego par rijeci I SS se usuti... da se do desilo u HR da zrtve Vukovara neko dira svaki dan bi se posalo o tome da se skrene paznja na provokacije a kod nas suti bice bolje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.