Navijači Partizana i Zvezde u žestokom šaketanju isprebijali jedni druge

Haos na ulicama Beograda

Navijači Partizana i Zvezde u žestokom šaketanju isprebijali jedni druge

Navijačli Partizana i Crvene zvezde ponovo su se potukli pred vječiti gradski derbi. 

Njihovi klubovi susreli su se danas na Marakani u 162. vječitom derbiju, a pred ovu utakmicu na ulicama glavnog srbijanskog grada navijači su se žestoko potukli.

Na snimku se vidi kako navijači dolaze u dvije skupine koje se susreću u jednoj ulici i onda nastaje opšti haos. Tačno da se čovjek upita jesu li ovo navijači, koja je poenta svega i zašto im je to ćejf?!

Kako prenosi portal Telegraf u sokubu su povrijeđena tri navijača koja su vrlo brzo prevežena u bolnicu. Inače, sukob je trajao otpilike minut a potom su se pojavili specijalci koji su rastjerali gužvu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Brutalne scene šaketanja iz jedne beogradske ulice možete pogledati u video prilogu:

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Srbi se vole, kazu bili ugrozeni od HR, Bosnjaka... zele da zive u jednoj delrzavi samo Srbi da zive... slobodno I u miri, da ih niko ne udara itd itd itd a vidi imaju tu malu Srbiju pa pobise se, KRST NA KRST bravo LUDACI CEKAMO KAD CETE ZARATITI.
9 1
GMOkokoshka
Obicno divljacko pleme, nista drugo
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi