Navijači pokazali šta misle o dolasku Pjanića: Izjava Messija za Arthura hit na Twitteru

Nisu baš oduševljeni

Navijači pokazali šta misle o dolasku Pjanića: Izjava Messija za Arthura hit na Twitteru

E. Čaušević

Barcelona i Juvenus su nakon dva mjeseca pregovora konačno uspjeli da postignu dogovor oko razmjene igrača u koju su uključeni Arthur Melo i Miralem Pjanić.

Španski i italijanski mediji danas bruje o tome da su Barca i Juve sve dogovorili, te da bi razmjena igrača mogla biti ozvaničena sutra. Pjanić će tako put Barce, a Arthur Torina, te će Juve na račun Katalonaca uplatiti još oko deset miliona eura.

Međutim, ovaj dogovor podijelio je navijače Barcelone. Dio njih se raduje dolasku bh. reprezentativca na Camp Nou, ali ruku na srce više je onih kojima ovakav potez čelnika kluba nije jasan.

Navijači Barce prozivaju Josepa Mariju Bartomeua jer vjeruju da je pogriješio što je 23-godišnjeg Arthura odlučio da pusti da ide u Juventus. Brazilac je u Barcu stigao na ljeto 2018. godine iz Gremija i pokazao je da se radi o veoma talentovanom igrači.

Na društvenim mrežama navijači Barce danas dijele izjavu Lionela Messija koji je tada hvalio Arthura i govorio da je on najbolji igrač kojeg je klub doveo u ljetnom prelaznom roku prije dvije godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igrači koji su došli su veoma dobri, ali ako moram izabrati nekoga onda će to biti Arthur", govorio je tada Messi.

Image

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Svaka čast ovom momku ali Pjanic za njega je Maradona. Ovo je najjače pojačanje Barcelone od Neymara
11 5
BobPaisley
...rekoh ja,velika greska ce mu biti odlazak u Barcelonu...za taj klub navijaju mongoloidi koji nemaju pojma o fudbalu i koji jedva cekaju prvu gresku i losu partiju da vrijedjaju sopstvene igrace...a s obzirom da su iza Messija najbolje godine tesko ce oni do nekog trofeja u narednim godinama,u Europi pogotovo nemaju sta da traze,bit ce ono sto su bili i prije Messija prosjecan klub koji ne znaci nista u LP...bolje mu je da je otisao u PSG,oni imaju mnogo vece sanse nesto napraviti u Europi,a u domacem prvenstvu im je titula sigurica.
9 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi