Da je Pjanić na korak od Barcelone najbolje je pokazala izjava Sarrija na press konferenciji

Računa na njega sutra, ali sve se može promijeniti

Da je Pjanić na korak od Barcelone najbolje je pokazala izjava Sarrija na press konferenciji

E. Čaušević

Španski mediji objavili su danas da su Juventus i Barcelona dogovorili razmjenu igrača u koju su uključeni Miralem Pjanić i Arthur Melo.

Špekulacije oko ovog transfera traju već skoro dva mjeseca, ali čini se da je konačno sve gotovo. Španski mediji tvrde da su Juve i Barca postigli konačan dogovor, te da će u narednih dva dana biti sve ozvaničeno.

Pjanić je danas bio i tema na press konferenciji koju je trener Juventusa, Maurizio Sarri, održao pred sutrašnju utakmicu protiv Leccea.

Mnogi su poručili da Sarrijeva izjava potvrđuje da se tu zaista nešto dešava jer treneri uvijek demantuju takve transfere ukoliko se samo radi o špekulacijama u medijima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanske novinare zanimalo je da li će Pjanić igrati sutra protiv Lecce, a Sarrijev odgovor je bio baš zanimljiv.

"Oko Pjanića nema neke priče s te strane koju vi spominjete. Od kluba nisam dobio nikakve signale i zbog toga nema razloga da on sutra igra. Sretan sam kako se on uklapa u moj sistem igre, ali sigurno da može biti napretka u tome. To je sve što imam da kažem", rekao je Sarri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harox7
Pjanke i Džeko da su italijani ili njemci odavno bi već prvi navedeni bio u Barci, a drugi u Realu.
9 0
Arnel925
Pjanke nemoj ići u ciganski klub
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi