Navijači ponovo izviždali Piquea

Pri izlasku iz igre

Navijači ponovo izviždali Piquea

Gerard Pique i večeras je bio na meti navijača reprezentacije Španije. 

Defanzivac Barcelone se u kvalifikacijskoj utakmici protiv Albanije na terenu zadržao do 59. minute, a pri izasku ii ovoga puta su ga dočekali zvižduci.

Iako je od dijela navijača dobio i aplauze, daleko više je bilo pristalica "crvene furije" koje su svaki Piquov kontakt s loptom ispratili zvižducima, pa tako i sami izlazak iz igre. 

Veliki gnjev navijača Pique je na sebe navukao time što u posljednje vrijeme sve više ističe pripadnost Kataloniji koja se bori za otcjepljenje od Španije. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Inače, za Piquea je ovaj kvalifikacijski ciklus završen jer će zbog žutog kartona koji je dobio večeras propustiti preostalu utakmicu u Izraelu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi