11

Komentari (11)

Bohemia
Sikaniranje gostujucih navijaca se nastavlja... citaj ( Hordi i Manijaka)...
Salihstircevic
Federacija nije uređena po crkvenim oblastima i nema i županije. FBiH ima kantone što su političko geografske regije. Nemojte biti glupi i preuzimati tekstove tih fašističkih piskarala. To je Zapadnohercegovački kanton.
Plavi21
Definitivno se mogu i u ostatku BiH pustiti navijači na tribine. 10% po tribini, maske i razmak 2 stolice, a planovi već postoje od 8.mjeseca 2020. u svim klubovima.
hzsg
Epidemioloska mjerna jedinica je DRZAVA, nikave Zupanije, Kantoni, Entiteti i sl. Tako da ova informacija ide u plitak potok.
Mujci
Ma država za sebe...svaka cast....dok se naše o****ne u drugin kantonima sjete....uhhhh
rodjeni95
Dok smo na teritoriji Bosne i Hercegovine kanton je, nemojte mi sad o nacionalizmu. Znači portal sportsport.ba i ucio sam bosanski kanton a ne ovo drugo.
rodjeni95
Ja nikog ne mrzim, problem je samo jezik. Brate ako citam sportsport.ba na bosanskom nek tako i pise.
Sarajlija46
Svaka cast i sve pohvale za ljude koji su donijeli ovu odluku.Normalni ljudi
Pikachu11
bahlje
Jakako
Bravo zh kanton ili županija Hajmo i ostali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.