Povratak navijača na stadione u Zapadnohercegovačkom kantonu

Štab Civilne zaštite odlučio

Povratak navijača na stadione u Zapadnohercegovačkom kantonu

Midhat Šljivak

Štab Civilne zaštite Zapadnohercegovačkog kantona donio je odluku o vraćanju gledalaca u dvorane i na stadione.

Na sjednici Štaba donijeta je odluka o dopuštavnju prisustva gledalaca na sportskim takmičenjima u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Bit će dopušteno prisustvo ograničenog broja gledalaca u zatvorenim objektivma popunjavanjem svakog trećeg mjesta za sjednjene uz obavezno korištenje maske.

Na otvorenom se dopušta popunjavanje svakog drugog mjesta za sjedenje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zabranjeno je još uvijek prisustvo gostujućih navijača, a ove odluke u Zapadnohercegovačkom kantonu stupaju na snagu od danas.

Vidjet ćemo da li će ovim putem krenuti i ostali dijelovi BiH.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Pušćaj!
11 0
bahlje
Jupiiiiii :)
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi