Navijači PSG-a nakon sinoćnje sramote saznali najbolju moguću vijest

Dobre vijesti za Tuchela

Navijači PSG-a nakon sinoćnje sramote saznali najbolju moguću vijest

S. Grebović
Teme:

Parižani su sinoć u vrlo šarenom sastavu izgubli na gostovanju kod novog prvoligaša Lensa minimalnim rezultatom (1:0).

Sveci su zbog učešća u finalu Lige prvaka dobili produženi odmor, tako da su svoj premijerni meč u Ligue 1 odigrali tek sinoć i to u Lensu, koji im je nanio neočekivani poraz i koji je prošle sezone igrao u nižem rangu.

Iako su igrali u kombinovanom sastavu bez svojih najvećih zvijeda, poraz je prilično šokantan za branioca naslova Francuske. Tuchel u ovom meču nije mogao računati na Neymara, Mbappea, Di Mariju, Icardija, Draxlera i drugih kako zbog povreda, tako i zbog pozitivnih slučajeva na COVID.

Brigu manje će od danas imati njemački stručnjak za kormilom Parižana budući da se Neymar oporavio od koronavirusa. Brazilac je ovu vijest podijelio sa svojim pratiteljima na Twitteru te nema sumnje da će predstavljati najveće moguće pojačanje svom timu u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG narednu utakmicu igra za dva dana na svom terenu protiv velikog rivala Marseillelea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi