Navijači Real Madrida "preimenovali" Edena Hazarda

Bijesni zbog još jedne njegove loše partije

Navijači Real Madrida "preimenovali" Edena Hazarda

E. Škorić

Eden Hazard je kao veliko pojačanje došao u Real Madrid, ali nije ni približno igrao kao u dresu Chelseaja.

Hazard je u ljeto prošle godine stigao za 120 miliona eura i nastala je prava euforija u Madridu, no onda su uslijedile loše partije, gol ga nije htio, a uz to je doživio i jednu povredu.

Belgijanac je zakazao i jučer u meču protiv Manchester Cityja na Etihadu, u kojem je Real poražen s 2:1 i na kraju je ispao iz Lige prvaka.

Bio je to dobar povod navijačima da ga nastave kritikovati, pa su mu "dali" i novo ime, pa su ga tako sarkastično proglasili "Hazalgo".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Eden je u 22 meča u dresu Reala postigao tek jedan gol, a ostaje da se vidi hoće li sljedeće sezone napokon biti onaj pravi, čemu se nadaju i svi u Realu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
kada sam ja ovdje pisao da je Hazard prosjecan igrac , pucali su mi minuse...kao sto je i EPL prosjecno prvenstvo....tamo dizu u nebesa prosjecne igrace
0 9
Penderinos
Idealan golf-partner za balea
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi