Navijači Real Madrida razočarali Josea Mourinha

Marca provela anketu

Navijači Real Madrida razočarali Josea Mourinha

Otkad je dobio otkaz u Chelseaju, novinari Josea Mourinha stalno šalju u nove klubove.

Jedna od najčešćih destinacija bio je i njegov bivši klub, Real Madrid. Španska Marca koja je bliska klubu iz Madrida provela je anketu među navijačima Kraljevskog kluba sa pitanjem koga žele umjesto Beniteza na klupi?

Anketirano je preko 65.000 navijača, a čak 53 posto njih je bilo za Zinedine Zidanea, dok je samo 30 posto glasalo za Mourinha. Ostataka glasova, odnosno 16 posto dobio je koordinator nogometne škole Real Madrida Victor Fernandez.

Mourinho navijačima Kraljevskog kluba izgleda nije ostao u lijepom sjećanju iako je s njima osvojio posljednju Primeru kojoj su se radovali. Osim toga, osvojio je i Kup Španije te Supercup. Za navijače Reala - nedovoljno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutni trener Real Madrida Rafa Benitez mogao bi već u srijedu postati bivši ukoliko ne pobjedi Sociedad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.