Perez: Mourinho neće preuzeti Real Madrid
FOTO: EPA

Demantovao špekulacije

Perez: Mourinho neće preuzeti Real Madrid

Florentino Perez je u razgovoru za poznatu Cadenu SER odbacio mogućnost da će Jose Mourinho ponovo preuzeti kormilo Real Madrida. 

Portugalski trener je nakon otkaza u Chelseaju postao predmet stalnih medijskih špekulacija, a brojni navijači Real Madrida su priželjkivali da će upravo on zamijeniti Rafaela Beniteza. 

Da u cijeloj priči oko promjena na trenerskoj poziciji nema istine potvrdio je predsjednik kluba Florentino Perez.

"Jose ne dolazi u Real Madrid jer imamo Rafaela Beniteza. Imam lijepe uspomene na Mourinha, podigao je nas na višu takmičarsku razinu, ali trenutno on neće biti naš trener", kazao je Perez, dodavši:

"Beniteza neće zamijeniti ni Zidane. On će biti veliki trener i vodit će sigurno Real Madrid, ali u budućnosti", zaključio je Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inostrani mediji objavili su informaciju da će Mourinha u Chelseaju naslijediti Hiddink koji je navodno već doputovao u London.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.