Navijači Reala i Espanyola "šizili" dok su gledali Piquea: Seks? Računa li se Bernabeu?
Foto: Screenshot

Štoper Barce demonstrirao svoj smisao za humor

Navijači Reala i Espanyola "šizili" dok su gledali Piquea: Seks? Računa li se Bernabeu?

Gerard Pique je jučer gostovao u španskoj TV emisiji La Resistencia, a razgovor njega i voditelja iste bio je izuzetno opušten i obilovao humorom.

Međutim, navijačima najvećih rivala Piqueove Barcelone neki njegovi odgovori sigurno nisu bili tako smiješni.

Naime, štoper Barce je iskoristio svoje gostovanje na La Resistenciji i da uputi blage provokacije na račun Real Madrida i gradskog rivala svoje ekipe, Espanyola.

Voditelj emisije je tako u jednom momentu pitao Piquea koliko je puta u zadnjih mjesec dana imao seks, na šta je iskusni štoper odgovorio također pitanjem, jasno aludirajući na Barcine nedavne pobjede nad Realom: "Računaju li se tu utakmice na Santiago Bernabeu?"

Nije se tu zaustavio Pique, pa se prisjetio i Espanyola. Na pitanje koliko novca ima, Pique je poručio:

"Imam više novca nego što iznosi budžet Espanyola za ovu godinu. Ne, ne samo 57 miliona eura, to je puno više".

Govorio je Pique i o smislu za humor Lionela Messija i mnogim drugim stvarima, a pričajući o novcu prisjetio se i svog nekadašnjeg saigrača iz Barce Zlatana Ibrahimovića.

"On je čovjek koji voli novac više od bili koga drugog na planeti. Jednom nam je rekao da novac nije najvažnija stvar, mi na to nismo ništa odgovorili, a onda je završio rečenicu i zaključio da je najvažnija stvar imati puno novca", istakao je Pique.

Inače, Barcelona sutra (16:15) dočekuje Espanyol u okviru LaLige. Očekivano, izabranici Ernesta Valverdea su izraziti favoriti na Nou Campu. Pogledajte kvote kladionice MOZZART za duel Barce i Espanyola!

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Šta sve sebi neće dozvoliti osrednji fudbaler,ja ne znam ali stvarno kako on igra u Barceloni.
1 1
Alkma
Cim insan dodze do ljepog zivota i uziva blagaodati koje mu je Bog dao on se osili i pocne se bahato ponasati i svu slavu i uspjeh pripisuje sebi,a jadnik nece da zna da ga je gospodar da je htjeo naj siromasnim covjekom mogao uciniti i ne da ga je mogao nego da moze ako on hoce i sad ga uciniti stoga koliko god da imas budi ponizan ne bahati se jer neznas sta te sutra ceka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi