Varane: Kako neko može biti nesretan u najvećem klubu na svijetu?

Ostaje u Real Madridu

Varane: Kako neko može biti nesretan u najvećem klubu na svijetu?

Endin Čaušević

Španski mediji već nekoliko dana špekulišu da će Raphael Varane napustiti na kraju sezone Real Madrid.

O francuskom defanzivcu se već sedmicama piše kako će napustiti kraljevski klub i da na stolu ima ponude Manchester Uniteda i Juventusa.

Međutim, čini se da je povratak Zinedinea Zidanea promijenio njegovo mišljenje, te da od Varaneovog odlaska sa Santiago Bernabeua neće biti ništa.

Ovaj fudbaler je danas izjavio da nema šanse da napusti Real Madrid jer za njega nije logično da napusti najbolji klub na svijetu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovo što se piše da sam nesretan u Real Madridu je laž. Igram za najveći klub na svijetu i zaista nema nikakve logike da ga napustim. Ovo je teška sezona za nas, ali još veći izazov će biti naredna. Ponosan sam što sam dio ovog kluba", rekao je Varane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi