Navijači Reala slave Barcino novo pojačanje

Naslađuju se

Navijači Reala slave Barcino novo pojačanje

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Paulinho nastavlja karijeru u Barceloni.

Barcelona je objavila na zvaničnoj stranici kako je postignut dogovor i iz Kine Paulinho za 40 mil. eura dolazi na Nou Camp. Bivši igrač Tottenhama dolazi kao veliko pojačanje, no navijači Real Madrida čak slave što je stigao u redove njihovog konkurenta.

Paulinho je upisao 40 nastupa za Brazil, a 29-godišnjak je prije Guangzhou Evergrandea nastupao za Tottenham i tamo imao dobrih partija, ali i očajnih, pa je u martu 2017. bio izabran za najgoreg igrača kojeg su Spursi ikad imali.

Navijači Reala se naslađuju, smatraju da je Barca "bacila" novac, a itekako ga ima na raspolaganju kako je Neymar za 222 mil. eura prešao u PSG.  Ko zna, možda navijači iz Madrida zažale i na kraju se možda ispostavi ona - Ko se zadnji smije, najslađe se smije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi