Navijači Redsa odahnuli nakon Van Dijkove objave na Instagramu

Oglasio se sjajni Holanđanin

Navijači Redsa odahnuli nakon Van Dijkove objave na Instagramu

S. Grebović

Da odbrana Liverpoola nije ista sa i bez sjajnog holandskog stopera najbolje se moglo vidjeti u srijedu kada je Chelsea rezultatom 2:1 slavio na Anfieldu u okviru 1/16 Carabao kupa.

Kada se Virgil Van Dijk u 55. minuti utakmice protiv Southamptona požalio Kloppu i nakon što je zbog toga bio primoran da napusti igru, mnogi navijači Redsa su tada bili zabrinuti znajući koliko je Holanđanin bitna karika u odbrani Liverpoola.

Međutim čini se kako će Van Dijk biti spreman za veliki derbi sedmog kola engleske Premijer lige protiv Chelsea, a upravo su Redsi i londonski Plavci jedine dvije ekipe sa maksimalnim učinkom.

On je ovu informaciju potvrdio putem objave na Instagramu u kojoj je napisao: "Fokusiran sam i unaprijed se radujem novoj velikoj utakmici protiv Chelsea na Stamford Bridgeu." 

Potražite više informacija na temu Premier league:

View this post on Instagram

Focussed and looking forward to another big game tomorrow against Chelsea at Stamford Bridge #LFC 👍

A post shared by Virgil van Dijk (@virgilvandijk) on

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi