Navijači Redsa su rekli svoje: Čekaju se Klopp i Kolašinac!
Foto: EPA

Ogroman broj navijača želi bh. fudbalera

Navijači Redsa su rekli svoje: Čekaju se Klopp i Kolašinac!

Midhat Šljivak

Sead Kolašinac biće najtraženiji bh. igrač u ljetnom prelaznom roku.

Sjajni lijevi bek Schalkea postaje slobodan igrač, a evropski velikani pokazuju ogroman interes za dovođenje sjajnog bh. fudbalera.

Među ekipama koje žele Seada je i Liverpool. Redsi su navodno već održali pregovore sa našim fudbalerom u januaru i na njegovu adresu je poslat ugovor vrijedan šest miliona eura po sezoni.

Navijači tima s Anfielda žele Kolašinca vidjeti u svojim redovima. U anketi koja je pokrenuta na stranici liverpool-kop.com čak 96% njih vjeruje kako bi Kolašinac bio idealna zamjena za neuvjerljivog Španca Alberta Morena.

Ipak, neće Redsi lako doći do Kolašinca. Lista klubova koji ga žele je ogromna, a u redu stoje imena poput Juventusa, Milana, Arsenala, Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oni što bi moglo presuditi u odabiru kluba kod bh. fudbalera je igranje u Ligi prvaka i vjerovatno će to biti glavna stvar u odluci.

Kolašinac je prethodnih pet godina nosio dres tima iz Gelsenkirchena, a u omladinskim selekcijama je igrao za Stuttgart, Hoffenheim i Karlsruher.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi