Navijači Rome bijesni na Džeku: Zar ti je do smijeha?
Foto: EPA

Edin na koncertu, a navijači šalju uvrede

Navijači Rome bijesni na Džeku: Zar ti je do smijeha?

Midhat Šljivak

Džeko nalazi se u velikoj krzi. Napadač Rome postigao je samo jedan gol u dva i po mjeseca i ovo je jedna od najdužih kriza u karijeri napadača rimskog tima.

Jučer je protiv Sassuola Džeko odigrao sasvim dobar meč. Asistirao je kod gola, ali je Vučica odigrala mršavih 1:1, iako je bila veliki favorit.

Trener Rome Eusebio Di Francesco dao je igračima slobodan dan usprkos još jednom razočaravajućem rezultatu. Edin je to iskoristio da ode u Hrvatsku gdje je sinoć prisustvovao koncertu Željka Joksimovića u Dubrovniku.

Fotografije nasmijanog Edina poprilično su naljutile navijače Rome. Frustrirani su činjenicom da je nasmijan i opušten i jasno su mu poručili:

"Zar ti je do smijeha? Bolje da razmišljaš o davanju golova, a ne o zabavi".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Džeko možda jeste u krizi, ali očigledno i navijači Rome brzo zaboravljaju šta je bh. napadač radio prošle sezone kada je bio potpuno nezaustavljiv.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Der_Kriminalist
Šta će Lewandowski, Suarez, Cavani, Neymar, Ronaldo, Messi, Kane. Džeko je najbolji napadač na svijetu, bh.dijamant, samo ga ponekad neće golovi, ali ne zaboravite šta je radio prošle sezone, ali ni onu sezonu prije toga.
8 8
Haris
Kao sto rekoh, u citavoj ekipi nesto ne stima. Znaju to i u Romi inace bi da je do Dzeksona stavili bi ga na klupu i stvar rijesena. Ovako Edin mora da trpi uvrede navijaca i onih koji bez uvrede povrsno gledaju na fudbal. I jos nesto, navijam za Romu ali sam svjestan da je Juventus nedodirljiv. Drukcija je to finansijska i strucna politika pa zato kad je vec tako neka celnici Rome gledaju da budu drugi, treci ili cetvrti. Svjejedno. Sve tri opcije im donose direktan plasman u LP slijedece sezone. Za vise im treba neko od ovih sto ih je der kriminalist nabrojao a to Roma sebi ne moze priustiti.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti