5

Komentari (5)

Pajver
Čuj ako kolac bude otjeran u Inter Inter će garantovano biti prvi ??????? kolac može Interu poslužiti samo kao grijač klupe kao što je to i onaj miralem u Barseloni
Samirredzo
Cuj kolac,Dzeko je Bog,ti si kolac koji ne moze ni sanjati ono sto je Dzeko postigo,ali vidi se odakle vjetar puse iz rs cim ti malim slovom pises ime i mrznja u startu,to samo mirise na sumsku,ali mnogi mastaju da su ko Dzeko i Pjanic,samo potajno,isto ko sto pate za Sarajevom,a sve satro negativni komentari,sanjaju tranvaj i carsiju,skenderiju itd.
Zaštita Identiteta
Vala ako može, nek ode Džekson u Inter i osvoji i taj Scudetto napokon, zaslužio je iskreno. Ubjedljivo najkorisniji igrač Rome godinama evo.
Jadnimi
Sve su to novinarska naklapanja, nema dogovora ako Đeko ne prihvati. A njemu se nigdje ne žuri, ima dobar ugovor.
RZ88
Eto vam sad cigan portugalski. Jedva cekam da Edin ode iz ove Rome raspale.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.