Navijači Rome bijesni: Dajemo Džeku za povrijeđenog igrača i osiguravamo Interu titulu

Protiv su razmjene s Interom

Navijači Rome bijesni: Dajemo Džeku za povrijeđenog igrača i osiguravamo Interu titulu

Edmir Škorić

U toku su pregovori između Intera i Rome o razmjeni koja bi uključivala i Edina Džeku.

Inter ponovo želi Džeku nakon što se bh. napadač posvađao s trenerom Paulom Fonsecom, a Roma je spremna na dogovor s Nerazzurrima. Trenutno se govori o razmjeni između Džeke i Sancheza, a to nimalo ne raduje navijače rimskog kluba. Štaviše, bijesni su jer je vodstvo kluba spremno da pusti kapitena Džeku.

"Ako napravimo ovu razmjenu, potvrđujemo svoju glupost. Dovodimo povrijeđenog igrača i jamčimo Scudetto Interu", jedan je od upečatljivijih komentara Rominih navijača na društvenoj mreži.

"Još jedan bivši napadča u zamjenu za kapitena, golgetera i klasičnog centarfora. Jesmo li stvarno ozbiljni?", pita se također jedan od navijača rimskog kluba, prenosi Correire dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neka ozbiljni profesionalci Džeko i Fonseca pronađu rješenje za ovih posljednjih šest mjeseci, a onda da u augusttu vidimo što učiniti. Samo u Rimu mogu da se događaju ovakve stvari", još jedan je od komentara Romanista koji smatraju da će uprava pogriješiti ukoliko pusti Dijamanta u Inter.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Eto vam sad cigan portugalski. Jedva cekam da Edin ode iz ove Rome raspale.
8 0
Zaštita Identiteta
Vala ako može, nek ode Džekson u Inter i osvoji i taj Scudetto napokon, zaslužio je iskreno. Ubjedljivo najkorisniji igrač Rome godinama evo.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi