Navijači Rome šokirani dresom za narednu sezonu

U retro izdanju

Navijači Rome šokirani dresom za narednu sezonu

S. Grebović
Teme:

Roma ove sezone igra sasvim solidno, a trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka.

Svakako da bi plasman u najjače fudbalsko takmičenje u Evropi zadovoljnio čelnike Vučice, a za sada s obzirom na rezultate imaju izgledne šanse za to.

Posljednji put Roma je gorčinu poraza osjetila 10. novembra na gostovanju u Parmi, a na posljednjih sedam utakmica upisali su pet pobjeda.

Iako smo skoro na polovini prvenstva, javnost na Čizmi se već pozabavila izgledom dresova za narednu sezonu. Tako je na jednom portalu osvnanula nova garnitura tima sa Olimpica za narednu sezonu.

Dres je inspirisan onim iz sezone 1979./1980., a na njemu dominiraju nijanse narandžaste i crvene.

Ako je suditi po prvim komentarima na društvenim mrežama, navijači Rome nisu zadovoljni ni malo novim dresovima u kojim će njihovi ljubimci igrati u narednoj sezoni.

Da li će Džeko i društvo zaigrati baš u ovim dresovima ostaje da vidimo...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije