15

Komentari (15)

Sako12
Željovac sam , realno nije vam Husref ništa kriv , krivi su manekeni koji vam trče po terenu , izgubili ste jednog Husrefa koji je bio spreman život dat za Sarajevo , da bi došla neka futa i usjesno se popisala po svemu onom što ne Husref uradio..
Dtox
Zasluzen otkaz. Da skupus 11 izbjeglica bolje bi suradjivali, sta su na treningu radili ostaje misterija, sva igra se svodila na nabi ho ruk pa sta bude. Oci krvare gledajuci Sarajevo cast par uzuxetaka max 2 ovog djela orvenstva. Pola tekmi uzeto na srecu cak i protiv sela tipa Siroki su nadigrani u ligi, velez na kosevu nas nadigro, 2x zeljo, borac, celik raspali zasluzii bod, sloboda sa fudbalerima koji nemaju za jesti te nadigra i uzme bid. Lose skroz i zasluzen otkaz. Nemam nista pritiv Husa ali s njim tesko da ce Fks napredovati. Ja nerazumjem bojkot. Sto? Da i ovo malo navijaca otjera sa uzasnom igrom? Sto je osvojio duplu, da bude do kraja zivota trener? Kakvi su argumenti??? Vidim dosta zeljovaca ga brani, normala jer vide da tako mogu uzimati pojena a realno najacu ekipu imamo. Sretno sefe.
Aoki
Sve ok, ali po čemu imamo mi najbolju ekipu, zašto konstantno imamo previsoko mišljenje o igračima kao što su npr. Tatar, Krste, Letić, Oremuš, Milanović, Guzina, pa i Gavrić i Hodžić a uz sve to imaš samo jednog golmana da valja. A što se tiče akademaca sve je to neki prosjek. Realno imaš 3-4 igrača da su iznad prosjeka i konstantni (dva štopera, Hebib i Ahmo) a Rahman odigra 2 dobro pa 3 nigdje veze
Dtox
Po cemu nemamo, mislim imamo mi dosta odpata, al i dalje imamo najacu ekipu, i to se vidi kad se protivnici pojacaju sa nasim otpadom pa osvajaju titule.
Izet
samo ga otpustite,ceka ga mjesto u Tuzla city
user8228
pa ovi nisu normalni pa musemic je trenutno naj bolji trener u bih sad ce sarajevo pasti na 4 ili5 mjesto do kraja prvenstva sad su zacerali sami sebi
Sa1946
Ko ne dođe pizda! Vrijeme je da se uhl**** nabiju s noge na nogu!
saa.baa
Otjerali ste ga kao zadnjeg psa, to sve govori kakvi ste vi ljudi. I treba vam ovako, bit ce i gore. Musemicu izdrzi, mostarci su uz tebe.
gif
kome se obracas
red devil mo
Mozda ga Prosinecki zamijeni
Fcs
Nemoj, hl**** ti!
Disha
Hahahahaha,..retardirani su bas.
gif
disa ga opet sisa
Edin Merlin
Sabrina,fuxo !!!!!!
Aoki
Tebra, istina je da ga je upravo Subrina dovela prije 2 godine, tada je bio on kandidat i Tomas Brdarić i upravo je ona ‘kupila’ mir sa Husrefom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.