Navijači Sarajeva sutra dolaze pred klub na mirne proteste

Nakon otkaza Husrefu Musemiću

Navijači Sarajeva sutra dolaze pred klub na mirne proteste

Odluka da se uruči otkaz Husrefu Musemiću nije najbolje prihvaćena među navijačima FK Sarajevo.

Vodstvo aktuelnog prvaka BiH procijenilo je kako ekipa neko vrijeme ne igra na zadovoljavajućoj razini i da krivicu treba snositi upravo trener, kojem je uručen otkaz nakon poraza u derbiju od Željezničara.

Zbog otkaza posebno teško bilo je Musemiću, ponajviše iz razloga što čelnici Sarajeva nisu sačekali još jedno kolo da se završi polusezona, a razočarani su i sami navijači koji su najavili mirne proteste.

Naime, iz Udruženja navijača FK Sarajevo - Horde zla pozvali su sve pristalice bordo kluba da sutra, 4. decembra u 17:30 sati, dođu ispred klupskih prostorija na mirne proteste.

"Više informacija donosimo u toku dana. Svi k'o jedan, Sarajevo to smo mi", stoji u saopštenju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovom trenutku još nije jasno ko bi mogao naslijediti Musemića na klupi tima s Koševa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Hahahahaha,..retardirani su bas.
2 15
Edin Merlin
Sabrina,fuxo !!!!!!
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti