Navijači se raduju povratku Vahe: Dogovor će biti skopljen do kraja mjeseca

Bh. stručnjak trenutno bez angažmana

Navijači se raduju povratku Vahe: Dogovor će biti skopljen do kraja mjeseca

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić trentno odmara u Lilleu.

Nakon što se u aprilu sasvim neočekivano razišao sa Japanom, popularni Vaha je bez angažmana ali vjerovatno ne i zadugo. Naime, na njegovu adresu pristigle su ponude selekcija Južne Koreje, Egipta, Maroka, a posljednja dolazi iz Alžira.

Halilhodžić je već vodio Alžir, te ostvario veliki uspjeh prije četiri i odveo ovu reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo. Omiljen je kod navijača i pojedinih čelnika kluba,a footmercato. net navodi da do kraja ovog mjeseca trebala biti ozvaničenja nova saradnja bh. stručnjaka i Nogometnog saveza Alžira.

Popularni Vaha je zanimljivo nakon raskida tužio Japance i iz izvinjenje zatražio odštetu od 0,01 eura.

Istakao je da je otkaz u Japanu za njega bio najteži trenutak u životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi