Slobodnom Halilhodžiću stigla još jedna ponuda

Vaha trenutno odmara u Lilleu

Slobodnom Halilhodžiću stigla još jedna ponuda

Čini se kako Vahid Halilhodžić neće dugo odmarati od trenerskog posla.

Bosanskohercegovački stručnjak je bez posla od aprila kada mu je uručen otkaz u Japanu, a od tada ga zatrpavaju razne ponude klubova i reprezentacija. Sada se pojavila informacija kako Halilhodžića želi i selekcija Južne Koreje, koja je nastupila na ovogodišnjem Mundijalu u Rusiji.

Navodi se kako je Halilhodžić već ostvario inicijalni kontakt s Južnokorejcima, te sada čekamo rasplet situacije, a u igri su također i Fudbalski savezi Egipta, Maroka, Saudijske Arabije...

Južna Koreja, podsjetimo, nije uspjela proći grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu, ali je ostavila svejedno dobar dojam, ponajviše zbog senzacionalne pobjede nad Njemačkom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Dosad je Južnokorejce vodio Tae-Yong Shin s kojim ugovor neće biti produžen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije