5

Komentari (5)

VenamaHrabrih
A po cemu znamo da bi to bio Edin Dzeko? Po misljenju priucene i neskolovane osobe, koja stampanjem iskaznice na kojoj pise "novinar", misli da je stvarno novinar?! Najbolji bh igrač svih vremena je Hasan Salihamidzic. Visestruki osvajac prvenstva i kupa sa Bayernom. Osvajac lige sampiona, predsjednik Bayerna. Uz duzno postovanje, jos mu niko nije ni blizu. 1. Salihamidzic 2. Dzeko 3. Susic/Pjanic 5. Halilhodzic 6. Bajevic 7. Kodro 8. Barbarez/Misimovic 10. Begovic
Adnanos
U Bosni je Susic bio proglasen za najboljeg igraca svi vremena.
VenamaHrabrih
Naravno da jest i neman nista protiv izbora. Međutim, Hasanov CV je daleko najbolji. Pape je proglasen najboljim igracem proslog vijeka, ali Hasan ga je pretekao, pa i Dzeko, a mozda ce i Pjanic. Tako da to nije "svih vremena".
Zoilomas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.