Navijači slave današnji potpis na Anfieldu

Harvey Elliott potpisao prvi "pravi" ugovor

Navijači slave današnji potpis na Anfieldu

Jedan od dragulja koje Liverpool ima u svojim redovima je i Harvey Elliott, talentovani krilni fudbaler koji je u aprilu napunio 17 godina.

Trener Jurgen Klopp već neko vrijeme mladom Elliottu daje šansu, istina u manje važnim utakmicama Redsa.

Navijači, naravno, žele da se talentovanom Elliottu što prije da prava prilika i da on postane okosnica Liverpoola u budućnosti. Zbog toga će ih današnje vijesti sa Anfielda sigurno obradovati.

Elliott je, naime, danas potpisao prvi profesionalni ugovor sa Liverpoolom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada nema informacija o detaljima ugovora, ali se vjerovatno radi u obavezivanju na dugogodišnju saradnju.

Harveyja Elliotta je Liverpool prošlog ljeta doveo iz omladinskog pogona Fulhama, a on je već skupio osam nastupa za prvi tim iako je zvanično i dalje član U23 ekipe novog šampiona Engleske.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi