Navijači slavnog bundesligaša poručuju Upravi: Dovedite Duljevića!
HSV-ove pristalice ne žele ni Schurrlea, ni neke druge 'istrošene' zvijezde već fudbalere čije vrijeme tek dolazi.

HSV u potrazi za januarskim pojačanjima

Navijači slavnog bundesligaša poručuju Upravi: Dovedite Duljevića!

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević odigrao je vrlo dobru prvu polusezonu za ekipu Dynamo Dresdena, u koju je stigao ljetos iz Sarajeva.

Duljević je na 15 utakmica u 2. Bundesligi postigao jedan gol uz tri asistencije, a u međuvremenu je odigrao i nekoliko utakmica za reprezentaciju naše zemlje. Konkretno, odličnom partijom protiv snažne Belgije pokazao je da se na njega može računati u budućnosti te skrenuo na sebe pažnju bh. javnosti, a sigurno i brojnih skauta.

Nije isključeno da Duljević ekspresno promijeni klub i ode u Bundesligu, a navijači HSV-a bi ga željeli vidjeti u dresu svog omiljenog kluba već u januaru.

Slavni bundesligaš, koji nikada nije ispadao iz lige, interesuje se za nekadašnjeg igrača Chelseaja Andrea Schurrlea, ali navijači ne bi bili zadovoljni tim transferom jer to smatraju tipičnim potezom HSV-a koji je u posljednjih nekoliko godina često dovodio 'istrošene' zvijezde koje nisu pokazale ništa.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Navijači HSV-a žele da se njihov klub okrene nekim mlađim fudbalerima čije vrijeme tek dolazi, a neki od njih su putem društvenih mreža poručili Upravi da razmisli o dovođenju Harisa Duljevića, kojeg smatraju baš onakvim igračem kakav bi im trebao.

Haris Duljević sa Dynamom ima ugovor do jula 2020. godine i sigurno je da ga Dresden ne bi pustio tek tako, pogotovo nakon samo pola godine provedenih u klubu.

Top Komentari

Kai Kaii
15 UTAKMICA 1 GOL , DRESDEN SE BORI DA NE ISPADNE , PROTIV BELGIJE IZGUBILI UTAKMICU I SP A SAD TRAZI GA HSV HAHA
5 22
bsk
Izvanredan igrac,kompletan,lijeva,desna,pregled igre,ideja,mastovitost,neopravdano zapostavljen u bh rep.,isto tako cinjenica je da moze jos puno vise,to mu iskreno zelim.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi