Fukare održale proteste: "Ujedinjeni smo za Azmira Husića..."

Jasan stav navijača Slobode

Fukare održale proteste: "Ujedinjeni smo za Azmira Husića..."

Esmer Oštraković
Teme:

Nakon što su jučer održali sastanak, navijači Slobode odlučil su da danas održe proteste nakon svih dešavanja u njihovom klubu.

Tuzlanska Sloboda nije uspjela sačuvati mjesto u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za narednu sezonu, ali to je samo jedan od problema.

Nakon završene sezone s povratkom u Slobodu počeo se povezivati Azmir Husić. Navijači Slobode su za njega, no čini se da aktuelni predsjednik, Elmir Šećerbegović, ima neke druge planove.

Po završetku i nakon ispadanja Slobode iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, Šećerbegović je otpustio skoro sve osobe iz kluba.

Ipak, odlučio je da sebe ostavi, a kako se čini planira da zadrži utaicaj koji ima u klubu, a to se ne sviđa navijačima Slobode.

"Govorim ispred navijača Slobode. Cijela Tuzla je za jedan plan, jednu budućnost. Mislim da je to jedini ispravan korak. Grad zna, sadašnja uprava i ljudi koji su na čelu. Znaju koga želimo i koga Tuzla želi. Ako ne dođe do pozitivnih rezultata, bit će još protesta. Poručujem bilo kome ko se odluči ići protiv cijelog grada, to nema svrhu. Želimo da pokažemo našu želju i odlučnost da smo ujedinjeni za Azmira Husića. Dokazao je da voli klub i da može i da želi", rekao je navijač Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vidjet ćemo na kraju šta će biti sa Slobodom i može li se ovaj klub ekspresno vratiti u Premijer ligu.

Jedno je jasno, vrijeme već teče i stvari se već polako trebaju početi rješavati.

Top Komentari

komentator1
Kakva grupica glupih idiota, Boze sacuvaj. Juce su ga proklinjali i pisali mu parola a danas za 100 maraka organizuju skup protiv Slobode, za sisoju. Ima li u TZ normalne raje da izprebijaju ovu grupicu narkomana i spase Slobodu?
3 5
Trebaju vam pare pa vam sada treba Azmir husic, a do skora ste psovali mater i najgore govorili o njemu, o koje ste vi fukare, eh Fukare bas ste prave fukare, to vam ime i prilici. Posto sada husic nece moci finansijski na dva fronta, te ce zbog Fukara i Slobode morati da ispadne Tuzla City iz BH premijer lige, garant i to zbog Slobode i Fukara, TuzlaCity ispada iz BH premijer lige u sezoni 2023/2024
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi