Jasno je koga vide na čelu svog kluba: Fukare uz Azmira Husića!

Jasan stav navijača Slobode

Jasno je koga vide na čelu svog kluba: Fukare uz Azmira Husića!

S. Mlaćo
FK Sloboda će uskoro dobiti novu Upravu.

Tuzlaci su od naredne sezone u Prvoj ligi FBiH, a cilj će biti što brži povratak u elitu.

Vjerni navijači, popularne Fukare večeras su podržale Azmira Husića kojeg smatraju kao najbolji izbor za klub.

Husić je već bio prvi čovjek Slobode i očigledno da mu navijači itekako vjeruju.

“Navijačka skupina FUKARE TUZLA ovim putem želi da izda saopštenje za javnost u vezi kandidatura za novog predsjednika UO FK Sloboda Tuzla.

Ovim putem obavještavamo javnost, članove, građane, navijače i simpatizere FK Sloboda Tuzla da navijačka skupina Fukare u potpunosti podržava i stoji iza kandidature gospodina Husić Azmira, te želimo urgirati kod GV Grada Tuzle da odluku donesu po savjesti, a na po naređenju.

Oglasi

Naša skupina je prije početka drugog dijela ligaške sezone upozoravala javnost, pravila mnoštvo sastanaka kako unutar grupe, tako i sa tadašnjim članovima UO FK Sloboda, gdje smo jasno naglasili da takvo vođenje kluba vodi u drugu ligu, što se na kraju i dogodilo.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST Navijačka skupina FUKARE TUZLA ovim putem želi da izda saopštenje za javnost u vezi kandidatura...

Posted by Fukare Tuzla 1987 on Wednesday, June 7, 2023

Želimo da odgovorni ljudi podnesu izvještaj kako se desilo da klub našeg renomea sa nelošim igračkim kadrom i za našu ligu respektabilnim budžetom, te unaprijeđenom infrastruktorom ( teren stadiona Tušanj ) ispadne iz lige.

Obavještavamo sve članove da će u narednim danima biti održan sastanak skupine, na koji su pozvani svi sadašnji kao i bivši članovi, a o kojem ćete biti blagovremeno obavješteni.

Želimo navesti i to da ćemo, ukoliko i jedan član UO iz prošlih 4 godine bude ponovno izabran u novi UO, navijačka skupina Fukare Tuzla organizovati proteste protiv onih koji donesu takvu odluku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na sljedećim fotografijama možete vidjeti 40-ak pripadnika navijačke skupine koji su ukazivali na probleme u klubu. Takođe ovim putem se ograđujemo od izjava ostalih udruženja FK Sloboda u vezi toga ko ima podršku a ko ne.”, stoji u objavi Fukara.

 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1675926959
Štokholmski sindrom nejaći...Obožavaj svog tutora Pa ovaj ih Azmir **** od kad su ga onda otjerali A ove ih je sezone direktno izbacio iz lige Preko TC pustio Slogi,Leotaru,i dr davljenicima a onda uz dogovor bošnjačkog korpusa zavrtio kolo Prvo pobjedom u Konjicu da bi Sarajevo pustilo Igmanu To sve zna ko hoće da zna Žao mi slobodnih navijača što su spali na tutora koji će uzet stadion i pustit ih niz vodu
4 4
Eh Fukare i jeste prave Fukare, to vam ime i prilici. Prvo napadate Husica i sve najgore o njemu, eh sad kad je rjesio da finasijski pomogne FK Slobodu da se sto prije vrati u BH premijer ligu, naravno sad je on vama dobar i uz njega ste, dakle Fukare ostaju Fukare.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi