Fukare najavile sastanak: "Neznalice koje su odvele klub u drugu ligu sada..."

Zanimljivo ljeto u FK Sloboda

Fukare najavile sastanak: "Neznalice koje su odvele klub u drugu ligu sada..."

Haris Zilić
Teme:

Turbulentno ljeto je pred FK Sloboda. Dosta pitanja je unutar kluba na koje navijači čekaju odgovore, a sol na ranu je bilo i ispadanje Slobode iz Premijer lige Bosne i Hercegovini u minuloj sezoni.

Najvjerniji navijači tuzlanskog kluba popularne Fukare najavili su sastanak za petak 16. juna, čime su javnost upoznali saopštenjem na zvaničnoj facebook stranici navijačke skupine.

"Obavještavamo sve pripadnike navijačke skupine Fukare Tuzla da se sutra 16.06.2023 organizuje sastanak povodom organizacije protesta.

Ovim putem pozivamo sve koji su navijači, ljubitelji i simpatizeri kluba, pozivamo legende tuzlanske tifo scene, naše old school članove i osnivače grupe, naše mlađe članove da se odazovu u što većem broju.

Neznalice koje su odvele klub u drugu ligu sada postavljaju v.d. direktora ( anonimno ), predstavljaju grupu privrednika ( anonimno ) sada ponovo kroje i odlučuju o sudbini našeg kluba. Klub je obavijen velom tajni, navijačima nije predstavljen ni jedan plan i program, a trenutni uhljebi se igraju nekih gazdi i direktora.

Oglasi

Ovim putem ponovno izražavamo podršku gospodinu Azmiru Husiću, te vas još jednom pozivamo da reagujemo svi zajedno dok nije kasno.

16.06.2023 - Kavez na Slatini u 18:00h

Svi zajedno, svi za Slobodu!", stoji u saopštenju navijačke skupine Fukare Tuzla.

Kasno sinoć iz FK Sloboda obavijestili su javnost i navijače ovog kluba da je Azmir Husić dobio žestoku konkurenciju u borbi za preuzimanje upravljanja nad tuzlanskim velikanom.

Naime, Husić se do sinoć izdvajao kao favorit za preuzimanje Slobode, ali se navodno sve sinoć iznenada promjenilo.

Konkurenciju su Husiću napravili privrednici sa područja Tuzlanskog kantona, ali su htjeli da ime njihovog kandidata ostane anonimno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovo je izazvalo i reakciju navjerniji navijača FK Sloboda tako da je ispred nas vrlo uzbudljiv period u tuzlanskom klubu.

Top Komentari

rabodimis
Jbite im mater, zasluzili su.. a i vrijeme je.
4 0
Slobtz77
Ovaj čovjek će vas izvući ako mu date stadion i pola Tuzle.Ne znam ko vam je ispričao priču bio je u Slobodi i zna se šta je uradio Sada je pokušao fuziju sa Slogom pa mu nije uspjelo naravno sa svojim uslovima koja je uzgred rečeno zahvaljujući kupljenim utakmicama ostala E šta će ovaj čova vjerni Slobodaš napraviti osim zgrada i ostalog što njemu odgovara ostaje da se vidi.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi