Navijači spavali u vrećama pred prodajnim mjestima: Rasprodate karte za meč Roma-Liverpool

Meč decenije u Rimu

Navijači spavali u vrećama pred prodajnim mjestima: Rasprodate karte za meč Roma-Liverpool

Navijači Rome jedva čekaju revaš susret protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka.

Liverpool i Roma će narednog utorka na Anfieldu odigrati prvi susret polufinala ovog takmičenja, a samo osam dana kasnije igrat će se revanš na Olimpicu u Rimu.

Karte za tu utakmicu su već rasprodane. Kako prenose italijanski mediji, jutros je u prodaju pušteno preostalih 35.000 ulaznica nakon što je 22.000 već prodano, a navijači su ispred prodajnih mjesta spavali u vrećama kako im ne bi promakla karta za meč decenije.

Kako isti izvori prenose, od početka prodaje ovog jutra, prošla su tri sata i 30 minuta do trenutka kada je Roma na zvaničnoj stranici objavila da su karte rasprodane.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dakle, kao što se i očekivalo, Olimpico će biti pun i spreman da podrži svoju ekipu u namjeri da se plasira u veliko finale Lige prvaka što bi bio jedan od najvećih uspjeha u historiji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi