Navijači Sportinga zovu Vranješa: "Povratak je nemoguć"

Žele da se vrati u Gijon

Navijači Sportinga zovu Vranješa: "Povratak je nemoguć"

  U januarskom prijelaznom roku Ognjen Vranješ će imati mogućnost da kao slobodan igrač potraži novi klub.

Ognjenov trenutni klub Tom Tomsk se nalazi u lošoj situaciji i na rubu je bankrota, a najbolji igrači će, kako je ranije naveo sportski direktor Igor Kudryashov moći otići bez obeštećenja i među njima je i Ognjen Vranješ.

Banjalučanin nije imao sreće pri izboru nove sredine i nakon polusezone u potrazi je za novim poslodavcem. Navijači Sportinga, za koji je Vranješ prethodno nastupao, bili su izrazili želju da se vrati u Gijon, no u cijeloj priči problem stvara sadašnji trener Abelardo.

Jedan navijač je poslao Vranješu na Instagramu poruku u kojoj mu je dao do znanja da je dobrodošao, ali bh. fudbaler je kratko odgovorio: "Nemoguće je, Abelardo me ne voli". 

Vranješ je upravo zbog trenera Abelarda morao napustiti Sporting.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi