8

Komentari (8)

U Sarajevu mogu se kupiti Beogradske Vecernje Novosti gotovo na svakom kiosku, ali zato neces naci Sarajevsko Oslobodjenje na koisku u Beigradu, e pa glupi bosnjaci hocete li ikada doci pameti. puno kritika na racun sportsportba da ne posvecuje paznju nogometu u Srnbiji, jer i Srbija ne posvecuje paznju nogometu u BiH.
Ako nema Oslobodjenja u Beoradu, a u Beogradu ima preko 100 hiljada Bosnjaka Muslimana, onda ne treba biti Vecernje Novosti u Sarajevu, i onako se u Vecenmjim Novostima pisu sve same lazi, Vecernje Novosti se u Sarajevu prodaju zbog gradjana srpske nacionalnosti a ne zbog Bosnjaka Muslimana.
Emir
Sovinistima i izopacenim
Edin Merlin
Ustupate medijski prostor bagri koja veliča ratne zločince i pljuje sve žrtve rata. Fuj !
Benjamingst
Upravu si, zakolji ubij itd, RM, RK, noz zica... a ovi na ss ba pisu o njima koda su dio BiH... U Srbij niko nepise sta se desava u BiH sto se tice sporta.... FUJ I JA KAZEM
Emir
Zato pisu o “Vehabijama” i “Potencijalnim spacačima”. Gora su ova bagra sa ss.ba sto pridaju paznju njihovim sovinistima i izopacenim srpskim funjarama tj. sponzorušama . A njihovo blacenje Čelika je prica za sebe.
Samo_Realan
Emire pravi si Kusturica
Samo_Realan
Emire pravi si Kusturica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.