Navijači u glavnoj ulozi u očajnom beogradskom derbiju

Nula Zvezde i Partizana

Navijači u glavnoj ulozi u očajnom beogradskom derbiju

M. Šljivak

Crvena zvezda i Partizan remizirali su (0:0) u najvećem derbiju srbijanskog fudbala.

Duel vječitih rivala na terenu nije donio gotovo ništa. Tek poneka šansa je viđena, a sudija je često prekidao utakmicu zbog povreda, ali i zbog navijačkih baklji.

Zvezda je međutim bila nešto konkretnija. Oni su imali dvije dobre šanse u drugom poluvremenu, a posebno je dobra bila u nadoknadi meča nakon greške golmana Stojkovića, ali ostalo je 0:0.

Na kraju je meč završen bez golova i definitivno je ovo bilo veliko razočarenje za navijače oba tima.

Treba istaći svakako da je na tribini gdje su bili navijači Partizana zapaljene i stolice, a dvije frakcije navijača ovog kluba su se potuke pred utakmicu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prvenstvo Srbije:

Crvena zvezda - Partizan 0:0

Top Komentari

Edin Merlin
Ustupate medijski prostor bagri koja veliča ratne zločince i pljuje sve žrtve rata. Fuj !
14 2
U Sarajevu mogu se kupiti Beogradske Vecernje Novosti gotovo na svakom kiosku, ali zato neces naci Sarajevsko Oslobodjenje na koisku u Beigradu, e pa glupi bosnjaci hocete li ikada doci pameti. puno kritika na racun sportsportba da ne posvecuje paznju nogometu u Srnbiji, jer i Srbija ne posvecuje paznju nogometu u BiH.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi